Verf- en behangbenodigdheden tegen een lage prijs
Bezoek onze verfwinkel met een divers assortiment
Grondverf

Vind bij ons de juiste grondverf

Heeft u goede grondverf of primer allgrund ,multiprimer  nodig voor uw klus? Kom deze dan halen bij Donald Verf & Behang. Wij verkopen alleen maar de beste merken verf. Tegelijkertijd zijn onze prijzen verrassend laag. En dan hebben we het nog niet eens over onze hoge kortingen gehad. Kortom, zoek uw gewenste verf uit in onze verfhal in Ter Aar, of plaats direct een bestelling vanuit onze webshop. Fijn om te weten, is dat bestellingen die vóór 16.00 uur worden geplaatst, morgen al bezorgd worden! Welke grondverf mogen wij bij u afleveren?

Ontdek ons assortiment aan grondverf

Wij verkopen verschillende merken grondverf:

Elke verf heeft zijn eigen eigenschappen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een sneldrogende verf? Of moet de verf juist goed vullend en optimaal hechtend zijn? Of is het voor uw klus heel belangrijk dat de verf reukloos is? Waar u ook naar op zoek bent, onze specialist voorziet u desgewenst graag van inspiratie en advies. Bezoek onze ruime verfhal van maar liefst 1100m² en ontdek al uw mogelijkheden.

Laat ons u aan de juiste verf helpen

Heeft u naast grondverf ook gewone verf nodig als toplaag? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor elke primer de juiste bijpassende verf. En in elke denkbare kleur! Hiervoor gebruiken wij onze handige kleuren meng service. Geef aan ons uw gewenste kleur verf door , dan realiseren wij deze met gemak. Wilt u na het bezoekje aan onze verfhal direct beginnen met uw klus? Vergeet dan ook niet meteen de juiste verfmaterialen bij ons te kopen. Denk aan kwasten, rollers, een verfbakje, ontvetter, schuurmateriaal, kit, lijm en tape. U ziet het, wij bieden u een:

  • Divers en compleet assortiment in verf en verfartikelen
  • Prima bereikbaarheid vanuit de hele Randstad
  • Gratis verzending vanaf € 125,- in heel Nederland
  • Snelle bestelling: voor 16.00 besteld, morgen al in huis
  • Scherp geprijsd assortiment en hoge kortingen (tot wel 70%)

Bestel bij ons uw benodigde grondverven en primers

U kunt uw gewenste grondverf natuurlijk ook eenvoudig bij ons bestellen. Online vindt u ons complete assortiment. Zo zult u ook al snel ontdekken dat wij niet alleen verf, maar ook behang en vloeren verkopen. Kortom, wij zijn uw allround partner op het gebied van verf, behang en vloeren. Bestel direct uw gewenste artikelen, breng een bezoekje aan onze verfhandel of maak een afspraak met ons via 0172-578459 of verfhal@gmail.com. Wij hebben de juiste grondverf voor uw klus!

Onze winkel in Ter Aar is ook goed bereikbaar vanuit Alphen aan de Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Delft, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer!

bel ons