Verf- en behangbenodigdheden tegen een lage prijs
Bezoek onze verfwinkel met een divers assortiment
Verfwinkel Delft Verf en Behang

Uw professionele verfwinkel nabij Delft

Bent u in Delft of omgeving op zoek naar een goede verfwinkel? Dan is Donald Verf & Behang uw adres. Ons brede assortiment bestaat niet alleen uit grondverf, muurverf, latexverf en lakken, maar ook uit behang. Ook kunt u bij ons terecht voor laminaat en pvc vloeren. U heeft in onze grote winkel met een oppervlakte van 1100m² genoeg keuze. Daarnaast zijn onze producten van hoogwaardige kwaliteit en geven wij u graag professioneel advies. Wanneer brengt u een bezoek aan onze verfhandel nabij Delft?

Grondverf en muurverf voor elk schilderwerk

Waar u in onze verfhal ook naar op zoek bent, voor elk schilderwerk in Delft vindt u de juiste verf. Bent u op zoek naar muurverf of grondverf? Voor uw klus is de juiste basislaag essentieel voor een mooi eindresultaat. In onze verfwinkel voorzien wij u graag van deskundig advies. Zo weet u zeker dat u de juiste muurverf of grondverf aanschaft. Naast verf verkopen wij ook andere artikelen zoals kwasten, rollers, tape, schuurmateriaal, verfbakjes, lijm, kit en nog veel meer. Heeft u een gewenste kleur voor ogen? En hebben wij deze niet in onze collectie? Maak dan gebruik van onze kleurenmengservice. Zo vindt u toch nog de gewenste kleur muurverf, grondverf of latexverf voor in Delft.

Nieuwe vloer nodig? Kies voor onze laminaat of pvc vloeren

In onze verfwinkel kunt u naast verf ook terecht voor laminaat en pvc vloeren en behang. U heeft keuze uit verschillende stijlen, kleuren en designs. Tevens bieden wij u bijpassende ondervloeren, plinten en profielen. De keuzes voor behang lopen ook uiteen. Of u nu op zoek bent naar glasweefselbehang, renovlies of normaal behang. De keuze is groot en divers. Wilt u meer weten over de verschillen van ons behang? Kom dan langs in onze verfhal voor advies. Kiest u vanuit Delft ook voor onze verfhandel? Dan profiteert u van een:

  • Divers assortiment in verf, behang en vloeren
  • Prima bereikbaarheid vanuit de hele Randstad
  • Gratis verzending vanaf € 125,- in heel Nederland
  • Snelle bestelling: voor 16.00 besteld, morgen al in huis
  • Scherp geprijsd assortiment en hoge kortingen (tot wel 70%)

Kom langs in onze verfwinkel vanuit Delft

Heeft u grondverf, muurverf, latexverf of lakken nodig in Delft? Of bent u op zoek naar pvc vloeren of laminaat vloeren? Bel naar 0172-578459 of stuur een e-mail naar verfhal@gmail.com. Wij beantwoorden graag uw vragen. Of kom langs in onze verfwinkel voor advies en vind uw muurverf, latexverf of grondverf voor in Delft.

verfwinkel delft

bel ons