Verf- en behangbenodigdheden tegen een lage prijs
Bezoek onze verfwinkel met een divers assortiment
Verf & behanghal Ter Aar: dé winkel voor professionals en doe-het-zelvers

schildersbenodigdhedenvragen over latexverf infobalie

Verf & behanghal Ter Aar is,  dé verfwinkel van Ter Aar en omstreken. Voor de professional en doe-het-zelver. In onze winkel verkopen we alle soorten verf behang en vloeren die u maar kunt bedenken. Wij verkopen onze producten tegen scherpe prijzen. U verlaat onze speciaalzaak ongetwijfeld met alles wat u nodig heeft!

Kwaliteit van Sikkens , Boonstoppel en Zero-lack

Wij zijn allround verfspecialist. Officieel dealer van de A-merken Sikkens , Sps , Zero-lack.

Met de professionele mengmachine ,s kunnen wij verf in wel 36.000 kleuren creëren. Uit 141 kleurwaaiers online te bekijken www.donaldverfenbehang.nl . Vindt u in ons assortiment dus niet uw kleur, dan maken wij deze gewoon voor u! Daarnaast is Zero-lack een Duits kwaliteitsmerk speciaal gericht op de professionele schilder al 60 jaar. De producten van dit merk zijn voorzien van concurrerende prijzen. Ook de handige doe-het-zelver kan uitstekend werken met zero.

Maar uiteraard hebben wij ook voor de doe-het-zelver met een budget kwalitatief hoogstaande producten in huis. Iedereen kan bij ons terecht!

Voor al uw verf en toebehoren , behang en toebehoren , vloeren en toebehoren

In onze winkel bent u van harte welkom om onze hoogwaardige producten te ontdekken. Wij staan bovendien voor u klaar met deskundig advies. Het assortiment van onze verfwinkel is zeer uitgebreid en veelzijdig. Een greep uit de verfsoorten die u bij ons aantreft is als volgt:

  • Hoog en zijdeglans voor binnen en buiten, op water- of terpentine basis
  • Muur verven voor binnen en buiten, glad of met structuur
  • zowel professionele 2-componentenverf als de wat goedkopere kwaliteitsverf
  • Beitsen in transparante of dekkende varianten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle toebehoren, van kwasten afplakken tot schuurpapier en terpentine. Uiteraard is alles wat wij verkopen van hoge kwaliteit. U kunt deze accessoires en alle verschillende soorten verf kopen in onze verfspeciaalzaak in Ter Aar, óf de gewenste producten online te bestellen. Overigens is ons aanbod eveneens via www.donaldverfenbehang.nl te koop.

 

bel ons